|
Interpres Creditum a Consultia CreditModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu Paní Voláková,okamžitě si sjednejte schůzku na které odstupte od smlouvy!!!Je dobré to podat písemě,ale nechte si to někým z Baldrine Invest podepsat.Pokud si budete sjednávat schůzku telefonicky,tak jim neříkejte že chcete odstoupit.Udělala jste dobře zrušením inkasa.Nic neplatte.Opravdu co nejrychleji odstupte od smlouvy,třeba i písemnou formou a s ověřeným podpisem od notáře.To ověření stojí cca40kč,takže žádná hrůza.Lovu zdar Venca
Vážení podvedení,
na zakladě mého dnešního telefonátu s podvodníky z firmy Consultia credit, jsem zjistil, že si tito ubohý cizopasníci nahrávají telefoní hovory. To je v přímém rozporu s právem. Tj k podvodu připojte i toto. Jo a dnes na ně podávám tretsní oznámení. číslo doplním. Nic se jim nedá zadarmo a když nás obrali, my stáhneme je o o mnohem víc!!!!!! Doplním i číslo jednací.
Naposledy upravil kubisek dne 29 črc 2010 11:12, celkově upraveno 1
Tak jsem ráda,že mé pochybnosti tady vaše zkušenosti rozmetali.Smlouvu mám na stole,roztrháno...na mé dotazy a otázky jsem po telefonu nedostala odpověd...jsem ve velké finanční situaci,ale tohle ne.Ale máte někdo zkušenost s "dobrou"půjčkou?akceptuji uroky,ale platit za něco co člověk ani nedostane?!
Děkuji všem,co sem přispěli!
Dnes mi přišly od Baldrine Invest podklady k vyplnění. Hned jsem si začal zjišťovat co jsou zač. A hle, jak tak zjišťuji na různejch forech a diskuzích tak jsou to jedni z mnoha šmejdů co jen z lidí tahaj prachy. Podvodníci zasraný. Jsem rád, že jsem to zjistil a nic jsem jim neposlal. Máte kurva štěstí, že jste mě nepodvedli hajzlové. Já bych si to nenechal líbit. Buďte rádi, že jste naživu.
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|