|
Interpres Creditum a Consultia CreditModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu Dobrý den,
Tež jsem byl podveden touto společností.Pokud někdo z vás chce podávat žalobu na tuto společnost prosim kontaktujte me na emailu N-I-C-O@seznam.cz a ja se přidám se žalobou děkuji Miňha Zítra se tam pojedu podívat. Zkoušel jsem zadat do to jejich tel.číslo a vyjelo mi tohle:
Interpres Creditum, s.r.o. Československé armády 449/31, 50003 Hradec Králové Tel.: 495 580 339 Zastavím se tam a omrknu to. projížděl jsem registr obchodníků tak tahle podvodnická firma není vedená u rejstříkového soudu. Ta je na adrese
Díky Qwentinovi máme další důkaz o propojení firem Interpres Creditum s.r.o. a Euro Future s.r.o.;
číslo 495 580 339 zřizovala první a používá druhá firma. Důkazy tohoto dost zajímavého tvrzení naleznete v albu: a další zajímavé informace se dozvíte, když se na facebooku přidáte do přátel Interpres Creditum (Pochybnosti O Interpres Creditum) ![]() Firma Consultiacredit s.r.o. (z ledna 2010) má shodného majitele a jednatele Aleše Kubáta jako nová EuroFuture s.r.o. (červen 2010). Třetí, Interpres Creditum s.r.o. (duben 2010), má s Euro Future společného majitele webových stránek a používá shodná telefonní čísla. O tom jsme již psali, a je to stále i s detaily vystaveno na FaceBooku v profilu Interpres Creditum (Pochybnosti O Interpres Creditum). Přidejte se...
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|