Re: abc.penize
Případné pojištění neschopnosti splácet, jo? A neni jim blbý si říct rovnou o tak velkou částku Nic bych jim nedala, protože je to totální nesmysl. Už nevědí co by si vymysleli.
- 0
|
abc.penizeModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Re: abc.penizePřípadné pojištění neschopnosti splácet, jo? A neni jim blbý si říct rovnou o tak velkou částku Nic bych jim nedala, protože je to totální nesmysl. Už nevědí co by si vymysleli.
Re: abc.penizeJá jsem kdysi vyzkoušela jednoho údajného přímého investora, který sliboval, že za poplatek1500,- mi ještě ten den přiveze domů 100tisíc. Komunikovali jsem spolu jen po emailu. Poplatek chtěl poslat složenkou a připsat poste restante, což znamená že mu pošta nemá peníze doručovat domů, ale že si je sám vyzvedne. Dušoval se že až ty peníze odešlu mám mu okamžitě napsat a on určitě přijede a přiveze mi hotovost. Tak jsem mu napsala že jsem peníze odeslala, samozřejmě to nebyla pravda a čekala co bude dál. Samozřejmě že přestal úplně komunikovat a naivně si myslel že zase našel blbečka co mu poslal peníze, podvodník jeden
Škoda že jsem nebyla u toho, když se byl na poště ptát na svoují zásilku
• Stránka 1 z 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|