Čísla si tímto způsobem ověřuji pokaždé a věřte mi moc kladných a solidních telefoních čísel tam tedy není. POZOR 90333990!!!!
- 0
|
90333990 PODVODModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Zaplatíte za sms 99 kč a odečtou si ji 2x což jsem zjistila právě teď
![]() Čísla si tímto způsobem ověřuji pokaždé a věřte mi moc kladných a solidních telefoních čísel tam tedy není. POZOR 90333990!!!!
Re: 90333990 PODVODJá myslím, že není možné v dnešní době si vzít normální půjčku. Fungují pouze osvědčené firmy - nebankovní sektor a pak bankovní sektor a to sice různá Stavební spoření, kde je možné čerpat úvěr a splácet přijatelně.
Nicméně pokud máte někdo problém s jakoukoliv společností a hrozí vám exekuce, obraťte se na mne, těmito věcmi se zabývám díky vlastním zkušenostem a vím jak na to. Jde to, ale musí člověk chtít něco proti tomu udělat. Unabella@email.cz
Re: 90333990 PODVODBohužel mám stejný názor jako Unabella, úvěr o kterém nemusíte mít pochybnosti, který je bez podvodu a s otevřenými pravidly můžete získat jen v bankovním sektoru. Z nebankovního sektoru bych si nevzal od nikoho ani zadarmo, bohužel z 90% nebankovního prostoru je všechno nějaka lichva, nebo záměr z vás vytahnout co nejvíc peněz.
Podvody, černá listina, diskuze:
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň.
• Stránka 1 z 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|