|
JMG Investments OstravaModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Re: JMG Investments OstravaDobrý den ,já mám od nich pujčku na 150 000 a zástavu na byt .Tedka jsem prodelní 3 splátky a chce chcou 240 000 a už smlouvu dali právnikovi tak asi přindu o byt .Tak myslím že to není dobrá firma a pokud vím tak mají jen zálusk na byt .No nevím ale příště bi si to už rozmyslela .Tedka si jen mužu tlouc do hlavy že jsem si vybrala tutu firmu ,když nemusíte tak ardši si vyberte jinou firmu .
Re: JMG Investments Ostrava
Podvody, černá listina, diskuze:
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Re: JMG Investments OstravaReakce k jednotlivým připomínkám na tomto webu k společnosti JMG Investments s.r.o.
K dotazu uživatele „jupinka“ Webové stránky www.pujcky-nemovitosti.cz společnosti JMG Investments s.r.o. se v lednu 2011 upravovaly z důvodů nového zákona 145/2010, tak aby byly v souladu s tímto zákonem. Zdržení asi o 10 dní bylo způsobeno především nejednotným názorem právníků na tento zákon. Na nových stránkách v sekci „příklady splátek půjčky“ jsou podrobně popsané podmínky jako je úrok, jednorázový poplatek, RPSN. U půjček pro podnikatele a půjček na rekonstrukci nebo bydlení je jednorázový poplatek poloviční a tím i snížené celkové RPSN. Úroky nejsou astronomické a jsou porovnatelné s jinými nebankovními společnostmi. K dotazu uživatele „josefnatala“ Uživatel „josefnatala“ je ve skutečnosti paní Š. z Hůzové, která si půjčila peníze a nezaplatila už 3 měsíc ani jednu splátku. Pani Š. z Hůzové s velkou pravděpodobností přijde o byt, ale ne naši vinou. Zapomněla totiž napsat, že na její nemovitosti (bytu) se objevily 2 exekuce od jiných společností, u kterých taky samozřejmě nesplácí. Vzhledem k výši jejích exekucí jsme klientce doporučovali byt prodat a z prodeje vyplatit jak exekuce, tak i dluh u naší společnosti. Paní s tímto postupem nesouhlasila a hledá někoho, kdo by jí půjčil peníze. V současné době bohužel paní přišla o místo a je nezaměstnaná, podle zákona 145/2010 tak půjčku nedostane. Za společnost JMG Investments s.r.o. Petr Hudec
Re: JMG Investments OstravaDobrý den ,nevím jestli vi mužete jmenovat od kud jsem a hlavně to že má na bytě ještě nějaké závazky .Co tím sledujete že tak budete psát pomalu muj životopis vubec nemáte ponětí jak se všechno seděhlo a nevídím duvod proč píšete to co jste napsal .Jen kvuli tomu že jsem nesouhlasila .
• Stránka 1 z 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|