|
Hajek.Vit-pujckyNaSmenku@seznam.czModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Dobrý den všem, zrovna před chvílí mi přišel email od Hájka, samozřejmě vše připraveno, jen zaslat 1500,-kč. Pro jistotu jsem si p. Hájka vygugloval a našel na něj jen samé negativa. Tímto vám chci velmi poděkovat, protože na základě vašich příspěků jsem se nenechal napálit. A ono zlaté rčení 'NIC NEPLATTE DO PŘEDU' mnějme opravdu stále na paměti.
Tak mi přišel mejl od jiného investora. takže podle Vašich příspěvků se bojím a radši nic žádat nebudu.
Okopírovaný mejl..... Dobry den mužu vám pujčit 40000 ještě dnes ze svého,ale předem říkám že vybírám poplatek předem na učet 2000,protože nepožaduji žádnou zástavu ani dol. příjem,tím poplatkem mi dokážete že jste schopna splácet a že máte nějaké příjmy,pokud máte i přes poplatek zájem tak mi napište,peníze mužete mít ještě dnes na směnku u vás doma kde se také domluvíme na splátkách které vám budou vyhovovat,u mě není problém natáhnout dobu splácení,je duležité aby klient splácel tak jak má,v případě zájmu se ozvěte mejl je od pujcimdnes@seznam.cz Taky jsem dnes kontaktoval pana Hajka a vse vypadalo seriozne, penize schvaleny akorat poslat 1500kc.
Diky bohu ze jsem to tady nasel a nenaletel. A jeste k tomu hledani,kdovi jestli se jedna o nejakeho pana Hajka a nebo to je okopirovany OP nekoho jineho,neverim ze by clovek co okrada lidi poslal svoji obcanku s adresou a jmenama rodiny kazdemu koho okrade... Received: from fa.45.1343.static.theplanet.com (fa.45.1343.static.theplanet.com [67.19.69.250])
From: Hajek.Vit-pujckyNaSmenku@seznam.cz Mime-Version: 1.0 Message-Id: <5052.2596.4593-18591-926809581-1280900252@seznam.cz> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" X-Abuse: abuse@seznam.cz X-Seznam-User: Hajek.Vit-pujckyNaSmenku@seznam.cz X-Qm-Mark: email-qm4<515325464> X-Seznam-Ffp: 1212978947 Třeba z toho někdo něco vyčte
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|