|
Cash Back Enterprise čtěte!Moderátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Re: Cash Back Enterprise čtěte!Dobrý den,taky jsem naletěl této firmě a zaplatil jsem té svini p. Hájkové (721191505) poplatek ve výši 6600kč. Naslibovala mi hory doly a i když jsem ji řekl,že jsou to mé poslední peníze, neváhala a v příslibu jistoty si je vzala ...Nakonec jsem se s tím smířil a hodil jsem vše za hlavu. Jenomže mi domů přišla výzva,že mám zaplatit 5000kč pokutu,protože jsem nedodal potřebné dokumenty...Samozřejmé nesmysl,protože p.Hájková si veškeré podklady vzala...Teď mi hrozí exekucí a já nevím, jestli na ni mají nárok... Poraďte prosím!!! Hlavně žádám o radu ty,kteří byli ve stejné situaci??? Samozřejmě tu mrchu Hájkovou si najdu a po zásluze ji odměním... Petroslav
Re: Cash Back Enterprise čtěte!zná někdo V.Zavadila z Brna?Uzavírali jsme s ním smlouvu a zvažujeme hromadnou žalobu. Tento pán už řádí pár let...tak je na čase ho zastavit!
Re: Cash Back Enterprise čtěte!Zadejte si cash back podvod a na portálu ne.poctivci.cz se podívejte, kolik lidí je touto společností podvedeno.
Také na Cash Back Enterprise s.r.o.- Informace ze světa. Spojte se a společně na ně podejte trestní oznámení u policie, kde spol. sídlí. Samozřejmě, že všichni nepojedete přes celou republiku ale určitě se podvedených najde dost v místě, kde podvodníci sídlí. Stačí, aby oznámení mělo číslo jednací a pak se další k žalobě přidávají na policii v místě svého bydliště právě přes č.j.které jim řeknete a policie pak podání výpovědi zasílá na kriminálku, kde bude kauza šetřena. Jen na těchto dvou portálech, je taky pěkná řada podvedených. Tak se nedejte a dejte jim taky pár po ...!
• Stránka 1 z 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|