Zpětný leasing nemovistosti:
prosím Vás o radu: co to je zpětný leasing nemovitosti. Brouzdal jsem po netu a vždycky mne to našlo něco jiného. Děkuji.
- 0
|
Zpětný leasing nemovistosti:Moderátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Zpětný leasing nemovistosti:Dobrý den,
prosím Vás o radu: co to je zpětný leasing nemovitosti. Brouzdal jsem po netu a vždycky mne to našlo něco jiného. Děkuji.
Re: Zpětný leasing nemovistosti:Dobrý den,
zpětný leasing nemovitostí je klasický leasing, kdy majitelem nemovitosti či movité věci se stává investor. Pokud zvažujete takovouto formu úvěru, je zapotřebí si řádně pročíst smlouvu před jejím podpisem.
Re: Zpětný leasing nemovistosti:Mno právě nevíme co máme dělat jsme ve strašných problémech a nevíme jak z toho ven a známý něco mluvil o tom zpětném leasingu, takže vůbec nevím. Děkuju
Re: Zpětný leasing nemovistosti:Zdravím zpětny leasing je když od vás někdo odloupi nemovitost.Tudíž bude napsána na něho až mu ji splatite tak zase bude patřit vám.Nemusite se ale bát že by jste skončily na ulici nechaji vás nadále bydlet.Oni vlastně za vas zaplati dluhy vy jim budete vracet formou měsíčních splatek.tak nějak to asi funguje,ale pozor taky to má své mouchy musite si pořádně přečíst smlouvu i ty úplně malé odstavce.
Re: Zpětný leasing nemovistosti:Děkuju, teď jen někoho sehnat kdo nám to odkoupí a nechá nás tam bydlet - to bude ale oříšek asi.
Re: Zpětný leasing nemovistosti:máme prej moc pohledávek a ručíme domem u čsob tak proto, ale přitom všady píší že to navadí tak nevíme už co dál
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, poradna - kde vzít půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 122 návštevníků |
|