|
InsolvenceModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Do insolvence můžete jít jen za svou osobu ne dohromady jako manželé,ale každý zvlášť sám za sebe se svými dluhy.Aby se soud vůbec zabýval Vaším návrhem,nesmíte mít žádný nemovitý majetek.Nevýhodou je,že po dobu pěti let zůstává navrhovateli životní minimum.Výhodou však je,že se přestanete bát hrozících exekucí a že od podání návrhu na Vás věřitelé nemohou.Exekuce s poplatky by Vás určitě vyšly dráž a většinou se z nich do konce života nevymotáte.Insolvenční zákon,jeho znění i poradna je na justice.cz. Doporučuji si tento zákon přečíst a je tam i kalkulačka.
Re: InsolvenceJsem v insolvenčním řízení a včera mi soudkyně povolila oddlužení. Nyní se budou hlásit mí věřitelé, mají na to 30 dnů, poté proběhne soud,aby mi sdělili kolik věřitelů se přihlásí azda mi to v konečné fázi povolí. Nechce se mi 5 letbýt na životním minmu ale s exekucema bych byla na minimu 15 let.
Advokátka, která mi s insolvencí pomáhá mi říká že se nehlásí všichni věřitelé. Jednomu pánovi se ze 7 přihlásili 3 a má to oddlužené za 3 roky. Šťastlivec a ty firmyse můžou jít klouzat, že se nepřihlásili. Po uplynutí té doby ještě musíte požádat soud ve zvlštním stání, aby vás zbavil všech závazků, to znamená i těch, kteří se nepřihlásili.Oni by tiž mohlim po 5 letech na vás vyběhnout s novou exekucí. Soud tohle pak bere za formalitu, protože věřitelé možnost dostali a že zaspali-je jeich problém.
Re: InsolvenceNičí Vám dluhy život?
Pracuji pro společnost Abivia s.r.o, což je právnická firma a specializujeme se na oddlužení fyzických osob. Za nás mluví výsledky, přes 1500 spokojených klientů, úspěšnost 98%. Zbavíme vás vymahačů, exekutorů a tíživé nejistoty. Jsem k dispozici v Brně, od 8 do 19 hodin i víkendy. Rozbor, posouzení a finanční analýza vás nic u mne nestojí. Ve finančnictví mám praxi 12, let, diskrétnost je samozřejmostí. Pokud jste z jiného kraje, napište mi telefon, e-mail , celkový součet závazků a druh příjmů, Ozve se vám zástupce z vašeho kraje. NENÍ POHLEDÁVKA, SE KTEROU BY SE NEDALO NIC UŽ DĚLAT. JSOU JEN POHLEDÁVKY BEZ ODPOVÍDAJÍCÍ PÉČE. Hodně věcí se dá řešit, jen to chce přestat shánět další nesmyslné půjčky a přijet na schůzku. Napište si na e-mail o více podrobností. Jarmila Sobotková,, tel. 76119448, Info.uspora@seznam.cz
Re: InsolvencePro insolvenční soud musíte prokázat trestní bezúhonnost výpisem z rejstříků,pak dokládáta příjmy za poslední 3 roky a pracovní smlouvu na dobu neurčitou,kolik vyděláváte a to se pak počítá, zda vám po odečtení minima vyjde na 30% zbylých částí dluhů.Nejhorší jsou první 2-3 měsíce, kdy úplně odstavíte některé půjčky, zvedáte telefony-proč jste nezaplatili a že společnost nesouhlasí s insolvencí atd.Pošlou vám pokutu, druhou atd,něco málo zaplatíte....U insolvence projdete, pokud máte nejméně 3 !!!! půčky sesplatněné, to znamená, že jste nejméně 3-4 měsíce nezaplatili splátku a jinak, než sesplatnit k datu celou částku nejde.......jinak ne...a to jsou ty nervy, kdy vás bombardují telefonama a varují.Radím - dejte si to sepsat právníkovi,ty 2.000 za to stojí....
Re: InsolvenceZamítli mě insolvenci po prvé, protože jsem byla ,,pouze opožděna,, se splátkami. Nebyla jsem u 2 věřitelů po splatnosti a to dosáhnete pouze, když jim nesplácíte nic.Takže jsem nesplácela, sesplatnili mě a nyní jsem splnla požadavek soudu- být po splatnosti.
To je moje zkušenost.Pokud platíte třeba i menší splátky, narůstají vám penále a pokuty a k insolvenci se nedostanete....
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, poradna - kde vzít půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|