|
EURO FUTURE s.r.o.Moderátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Je mi 23 let.. Tohle to měla být moje první půjčka.Chtěl sem své přítelkyni udělat radost,myslel sem si že to zvládnu tetkom toho lituji že sem se neporadil s lidmy co v tom chodit umí.Chtěl sem pro nás koupit byt potřeboval sem sehnat rychle peníze.Nedávno sem nastoupil do práce a ještě sem neměl 3měsíce odpracované jak vyžadují banky.Myslel sem si,když mi volali a tak přesvědčivě mi vše říkala že by to mohlo vyjít,měl sem z toho radost.Těšil sem se až budu moct přítelkyni vzít do nového bytu dle našich představ.Tetka nemám nic.Vzali mi peníze,tetkom před vánoci,nemám nic nakoupeného ani dárky,vůbec nic. Když sem tam volal,a konečně se dovolal,řekla mi jenom stím vám nepomůžu a zavěsila mi telefon.
Sporstě mě okradli před vánoci.. :,(
Naposledy upravil Jakub Krosnář dne 19 pro 2010 09:11, celkově upraveno 1
Dobrý den,
TENTO INZERÁT SI EURO FUTURE SPROSTĚ PODALO NA DISKUZI O JEJICH PODVODNÉ FIRMĚ !!!!!!!!!!!! NA TEL.ČÍSLO 905 ... NEVOLEJTE!!!!!!! ZAPLATÍTE MNOHEM VÍC, NEŽ 95 Kč HNED V PRVNÍ VTEŘINĚ 950 Kč !!!!!!!!!!!!!! toto je jejich inzerát!!! Společnost Euro Future, s.r.o. Nabízí zprostředkování finančních služeb – půjčky, úvěry, konsolidace, hypotéky přes nebankovní sektor. Kontaktujte nás na telefonním čísle 905 950 000 a zažádejte si zde o Vaší půjčku. Cena hovoru na číslo 905 950 000 je 95 Kč vč. DPH službu technicky zajišťuje Erika, a.s.
Naposledy upravil Marie dne 20 pro 2010 00:31, celkově upraveno 1
Dobrý den, nevím jak zadat nový dotaz, prosím máte zkušenosti někdo ze společností Česká kapitálová a investiční společnost, Chrudim, mám tu smlouvu, berou si 5 % z částky úvěry sice až po vyřízení, ale je tu také tento článek a zdá se mi to ,,podezřelé,, : finanční spol.výslovně prohlašuje, že nebude činit nárok na odměnu, pokud klientovi třetí osoba neposkytne žádnou fin.částku na základě uzav.sml. o půjčce, nebo pokud žádná třetí osoba s klientem žádnou sml. o fin.produktu neuzavře. V takovýchto případech má však finanční spol. právo na úhradu svých nákladů, ketré vynaložila pro dosažení účelu této sml., v případě že dojde k zániku smlouvy ze strany klienta, atd... a to paušální částkou 4.850 Kč...
..chápu to dobře, že pokud s nimi uzavřu smlouvu a oni mi seženou společnost, ketrá mi sice nabídne úvěr, ale já jej např. z důvodu podmínek odmítnu, tak zaplatím tak jako tak částku 4.850 že ? Děkuji a omlouvám se za dlouhý příspěvek .
Teprve před 2 dny jsem zasílal smlouvu zpět k nim. Prosím můžete mi někdo říci co mohu dále od nich očekávat? Nebo jak se mám proti nim bránit. Můj e-mail : mrke1@seznam.cz či tel. 722619466 Předem děkuji za případnou pomoc. Blíží se vánoce a ty kur** takle zacházejí s lidmi
![]()
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků |
|