- 0
|
Interpres Creditum a Consultia CreditModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu Tohle je firma, normálně bych panu Vlkovy rozbil hubu... Jen so dořeším jejich výhrušky z telefonu, celou věc předám panu ombucmanovy a na polici podám stížnost, tato firma mi nabídla půjčku navíc mi dala pokutu kde si napsala nesmyslné věci se kterýma vůbec nesouhlasím, pomalu se divím že mi nenaúčtovaly hajzl papír a vodu ze záchodu, debil jeden zasranej...
Dobrý den všem.
Nebudu psát to co jste tu napsaly všichni, také jsem jeden z vás podvedených. Jen vás prosím poradte jak se mám přidat k hromadné žalobě. Děkuji email Herroi@seznam.cz
Vše co se týče firmy Interpres creditum směřujte na tuto adresu už je to v šetření
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HRADEC KRÁLOVÉ UZEMNÍ ODBOR ODD. HOSPODÁŘSKÉ KRIMINALITY MRŠTÍKOVA 19/541 500 09 HRADEC KRÁLOVÉ Pokud se někdo bude chtít přidat k hromadné žalobě kontaktujte mě na email hajmark@seznam.cz. Mám už i prvotní vyjádření policie a tudíž i jednací číslo žaloby
Naposledy upravil hajmark dne 02 led 2011 22:06, celkově upraveno 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|