- 0
|
Konsolidace - asistivané postupné spláceníModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Pokud máte zájem svoje dluhy postupně a pravidelně splácet a nehledáte žádně zázraky na počkáí, nabízí se Vám na www.konsolidace.net možnost dostat se z problémů. Agentura spolupracuje pouze ze spolehlivými klienty, kteří opravdu pravidelně měsíčně splácejí své závazky. Nejsou žádné poplatky předem a veškeré služby jsou ze strany agentury zdarma. Více na www.konsolidace.net
Trochu jsem "zaguglila" a našla jsem mimo jiné i toto:
"konsolidační agentura na sebe převezme administrativu spojenou s Vašimi půjčkami a jedinou platbou od klienta hradí všechny stávající klientovy úvěry. Hlavním cílem konsolidace úvěrů je snížení vašich splátek. Konsolidační agentura není poskytovatelem úvěru." Co tomu říkáte? Zřejmě další oddlužovací společnost jako je Asterie, Attila apod.
I to je pravda...
Podvody, černá listina, diskuze: ÚvěrovéPodvody.eu
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň.
Sama jsem se pokoušela vyjednat nižší splátky u České spořitelny a Cetelemu. Nepovedlo se. Proč by se to mělo podařit nějaké oddlužovací společnosti? A jak?
Já osobně mám velmi špatnou zkušenost s raifkou. Každý říká, obraťte se na svou banku a řešte s nimi, ale banky nechtějí.
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Ale všude se píše, že ano
Přes banky "vlak nejede"
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Máte pravdu, jedině s cetelemem mám lepší zkušenosti, jsou vstřícnější. Jinak máte po ptákách.....neuznají neschopnost splácet, pojistky k půjčkám jsou nanic, stejně je musíte platit 3 měsíce a pak požádat banku o plnění z pjistky, když ztratíte práci a to dobře prozkoumají, kolik odstupného dostanete atd
Tohle je pravda? Myslela jsem že pokud platím pojištění pro případ ztráty zaměstnání je samozřejmé, že pokud o práci přijdu, dojdu to bance nahlásit a splátky za mě začne automaticky platit pojišťovna. Vždyť ty pojistky dělají i několik stovek měsíčně!!! A z čeho to mám jako pak platit? Z podpory? Tohle už se mi fakt jen zdá
Re:
Máte sněma někdo vlastní zkušenost a poradit?
Re: Konsolidace - asistivané postupné spláceníNoknsolidujte s nikým, ani s bankou. dají vám větší půjčku, ale i větší úroky a delší dobu splácení.
Zahrabete se.....
Re: Konsolidace - asistivané postupné spláceníPrávě takhle jsme se zahrabali my. Všechny banky udávají jak je to výhodné. Prd výhodné. Přivedlo nás to do pěkný pr...
Re: Konsolidace - asistivané postupné spláceníJediným legálním oddlužením je JEN soudní cesta dle insolvenčního zákona, tedy insolvenční řízení.
Jakýkoliv jiný postup, kdy klienti platí různým firmám menší splátky než se věřitelům platit mají a tyto firmy samy je věřitelům přeposílají a krátí, TO JE CESTA DO PEKEL. ZA PÁR MĚSÍCŮ JSOU KLIENTI V EXEKUCÍCH, PROTOŽE SI NEOVĚŘILI, ZE VĚŘITELÉ S TÍMTO POSTUPEM NESOUHLASÍ, TAKŽE RŮZNÍ SPRÁVCI DLUHŮ, KTEŘÍ SI SAMI UDĚLILI CERTIFIKÁTY , TO JE JENOM JINÝ NÁZEV PRO PODVODNOU ASTERII, STEJNÝ MAJITEL PAN BUČKO. Lidičky, nebuďte líní věřitelům zavolat, zda souhlasí s tím, že budete platit méně, jinak jen nakrmíte podvodné firmy a jste v ještě větším průšvihu. Když oddlužení, tak přes právnickou firmu a ti to podají rovnou na soud. Nikdo jiný exekutory totiž nezastaví. Tel.776119448
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, poradna - kde vzít půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|