Tak už fakt nevím co dělat. Do oddlužovacích společností se mi nechce.
- 0
|
Česká spořitelnaModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 1 z 1
Dnes jsem se byla pokusit vyjednat na pobočce České spořitelny, u níž máme také dluh, nižší splátky. Jsem zklamaná. Snížit, nebo odložit splátky jde pouze v případě, že přijdete o práci, nebo si přivodíte úraz a přijdete tudíž o přísun financí, ale to, že máte někde další půjčky a proto nezvládáte platit je vůbec nezajímá. Říkala jsem té paní tam, že je snad lepší se nějak domluvit než přestat platit, alespoň to všude uvádějí, ale ona jen pokrčila rameny, a že prý mi v tomhle případě nepomůže.
Tak už fakt nevím co dělat. Do oddlužovacích společností se mi nechce.
Jo a česká spořitelna si účtuje 65 korun když si peníze vložíte na svůj soukromý účet....zloději. Banka ne pro život, ale proti životu.....budu si dávat peníze pod polštář......jestli mi nějaké zbydou.
Na insolvenční společnosti nereagujte. Dejte právníkovi podklady, zaúčtuje si 2.000 a insolvenční právník se vám pak věnuje. Společnosti vás akorát oberou.
• Stránka 1 z 1
Zpět na Otázky, poradna - kde vzít půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 135 návštevníků |
|