- 0
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň.
|
Profi creditModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Podvody, černá listina, diskuze: ÚvěrovéPodvody.eu
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Přeji krásný den,musím reagovat na tady psané lichotky na firmu Profi Credit.Jsou ti nejhorší lichváři!!!!!!!!!!!! Nás dostali do takových problémů až hrůza!!!!!! Nepůjčí vám tolik kolik chcete,bez podepsání jakékoliv smlouvy!!!!! vám pošlou osminu toho,co chcete se splátkami velkými jak kráva!!!! ZA 63000 tisí,chtějí vrátit 233000,-Kč rozumíte???????
Bohužel mám takyroti profi creditu.
Dal jsem si schůzku s jejich obchodním zástupcem,zažádal si 24 000 se splátkou 2 084,na dobu 18 měsíců.Vše bylo v pořádku.Do týdne mi poslali na účet peníze,ale pouze 21 000 s dodatečnou(nějakou smlouvou) za dva dny.Kde však byla splatka zvednutá na 2 128,RPSN z 83,56% na 99,87.Splátky však zůstaly(18 měsíců)Je toto legálni?Když sepisujete smlouvu takovou,kopii dostanete a pak Vám příjde nějaká dodatečná smlouva a nikdo se s Váma nechce bavit.Je toto normální? Pro ty co se zastávají: Smlouvu sepisujete s obchodním zástupcem,pak se necháva prověřit,nabidka,(souhlasím-nesouhlasím).Podpis.Nikde tomu není jinak.Jenom u Proficreditu!
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|