- 0
|
Interpres Creditum a Consultia CreditModerátor: ÚvěrovéPodvody.eu Tohle je firma, normálně bych panu Vlkovy rozbil hubu... Jen so dořeším jejich výhrušky z telefonu, celou věc předám panu ombucmanovy a na polici podám stížnost, tato firma mi nabídla půjčku navíc mi dala pokutu kde si napsala nesmyslné věci se kterýma vůbec nesouhlasím, pomalu se divím že mi nenaúčtovaly hajzl papír a vodu ze záchodu, debil jeden zasranej...
Dobrý den všem.
Nebudu psát to co jste tu napsaly všichni, také jsem jeden z vás podvedených. Jen vás prosím poradte jak se mám přidat k hromadné žalobě. Děkuji email Herroi@seznam.cz
Taky jsem naleťela těmto podvodníkům,vyhrožují mi esemeskami.Chci se připojit k hromadné žalobě poradíte jak? Díky můj email je pavelcova.p@centrum.cz
dobrý den...potřebovala bych poradit.taktéž jsme v létě tohoto roku s přítelem žádali o půjčku u inerpress creditum... začlo to dobře...příjemná operátorka nám sdělila,že byla půjčka schválená...byli jsme šťastní...poté jsme čekali asi dva měsíce než nám poslali číslo na ivestora a ten nám oznámil,že příteli může půjčit maximálně deset tisíc...přitom jsme měli zažádáno o dvěsta tísíc,což nám taky paní operátorka schválila....a to si přítel vydělává dvacet tisíc měsíšně a podle pana investora je to velice malý příjem.....takže půjčku jsme nakonec nedostali...nedávno nám tato společnost zaslala dopis s tím,že máme uhradit téměř patnáct tisíc....a to jsme žádnou půjčku nedostali....teďd nám dokonce vyhrožují exekutorem...za co jim mám platit??????nechápu to...jsou to zasraní hajzli.....omlouvám se za sprostá slova,ale větší zlodějě jsem neviděla....můžete mi prosím někdo poradit co mám dělat????žádných 15 tisíc jim platit nebudu...za co???? má emailová adresa je Petulita@seznam,cz. budu moc ráda za všechny vaše rady
Prosim Vas lidicky, co jste meli neco s Interpres Creditum, napiste mi sva jmena a adresy s telefonem, chci napsat do TV Nova do obcanskeho juda a Ombutsmanovi,potrebuji co nejvice lidi, delala jsem terenniho socialniho pracovnika na Mostecku, ted jsem na materske ale moje kolegyne mi s tim pomuze to vsechno sepsat, podivejte se na toto: je to az na konci zprav: http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-pr ... a-21-10-10 je tam i o zminene firme IC, muj mail Nathalia05@seznam.cz, piste at to dame dohromady....dekuji vsem a doufam ze napisete.....Cerna
mohu poprosit o Vase inicialy s adrsou a telefonem na muj mail, chci to vsechno sepsat a poslat na obcanske judo a ombutsmanovi, dekuji Cerna,.prosim poslete to dal...........dekuji
jste na tom podobne jako ja, po me chteji 4900 ale kdyz pisou sms nebo dopisy a vyhrozuji ze to pujde tedy soudni cestou kdyz jim to okamzite neuhradim tak mi tam pisi uplne jine cislo smlouvy nez jsem puvodne mela, maji v tom strasnej bordel ono okradat lidi je asi dost zmaha tak nedvaji pozor komu co pisi, ale to je jedno,...proste jim to nezaplatim.juknete se na tohle je to az ke konci zprav: http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-pr ... a-21-10-10 a to jeste neumeji odepsat na muj dopis s zadosti o odstopunei a vypovezeni smlouvy, absolutne nereaguji dovolat se jim neda, ono se jim d a dovolat nez date povoleni k inkasu pak uz neberou telefony a nereaguji na maily............jsem terenni socialni pracovnik na materske, kolegyne mi pomuze sepsat dopis Ombutsmanovi a do TV Nova at se to nejak resi , oni maji dobre postavene smlouvy takze kdyz neco tak budeme kryti alespon nejak, nejsem jedina kdo zrusil vcas povoleni k inkasu a neprisel nastesti o zadne penize,ale jako kazdy clovek se bojim ze bych to diky jejich dobre smlouve sama u soudu projela,takze at je nas co nejvice, piste mi jmena a adresy at to dam s kolegyni dohromady, ono totiz tresne oznameni podat nejde kdyz Vam jen vyhrozuji ze mate zaplatit a nic Vam nevzali, to uz jsem zkousela, takze piste at se s ti neco da udelat......dekuji Cerna.mail Nathalia05@seznam.cz
Žaloba už je podaná a probíhá šetření, bylo by dobré se přidat. Čím víc lidí bude tím lépe. Info mohu napsat emailem napište mi hajmark@seznam.cz
p. Černá pošlu vám i já veškeré údaje co potřbujete, s tím že jsem jim zaplatil první půlku tý pokuty druhou jim nezaplatím nemám z čeho... Potřebuji ale poradit, když nakonec mi budou vyhrožovat co mám dělat? Stresovat se nebo na to nebrat ohled a zavolat jim, že celou věc předám policii a panu ombucmanovy nebo do TV Nova...
Určitě napište, jak dopadlo.
Podvody, černá listina, diskuze: ÚvěrovéPodvody.eu
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Bohužel, byl jsem na policii, sice bude prý prověřovat proč mě tato firma vymáhá o peníze už pět dní po ukončení smlouvy ale bohužel bych podle policie a právníka jim měl tu pokutu zaplatit abych se vyhnul soudu. Zítra budu do firmy volat a žádat je o jiný termín splatnosti a až je budu mít doplacené firmu si podám a celou věc předám Zákon o ochraně spotřebitele, tohle není možné k podnikání případně mi dojdou nervy a pojedu panu Vlkovy osobně rozbít hubu, to jest otázkou kdo se ke mě přidá?
Vše co se týče firmy Interpres creditum směřujte na tuto adresu už je to v šetření
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HRADEC KRÁLOVÉ UZEMNÍ ODBOR ODD. HOSPODÁŘSKÉ KRIMINALITY MRŠTÍKOVA 19/541 500 09 HRADEC KRÁLOVÉ Pokud se někdo bude chtít přidat k hromadné žalobě kontaktujte mě na email hajmark@seznam.cz. Mám už i prvotní vyjádření policie a tudíž i jednací číslo žaloby
Naposledy upravil hajmark dne 02 led 2011 22:06, celkově upraveno 1
Perfektní....
Podvody, černá listina, diskuze: ÚvěrovéPodvody.eu
Na všechny stejný metr, nikdo není víc nikdo není míň. Dobrý den, koukám že tu podvedených stále přibývá a co jich je ještě takových, kteří nemají možnost se podívat na internet, nebo s ním neumí pracovat (starší lidé nemají PC ). Jak jsem tu už psala, moje dcera je taky jedna z těch podvedených euro future a přidala se k hromadné žalobě s pí.Černou, Nathalia05@seznam.cz která tu hledá další podvedené a nabízí pomoc k přidání se k žalobě (najdete ji tady také na facebooku). Dceru poté kontaktovala přes email a dala ji kontakt na právníka (právníkovi se nic neplatí), který ji sdělil, jaký bude postup a co má říct v případě, že ji euro future osloví s dalším vyhrožováním. Taky mě napadlo, jestli by nebylo dobré, podat bezplatný inzerát do všech možných novin aby se podvedení přihlásili k hromadným žalobám a další lidé by snad konečně nenalatěli na podvodníky.
také jsem naletěla,stihla jsem alespoň zrušit inkaso na částku 4 900,. potom mi přišel dopis ,že žádnou půčku nedostanu protože jsem prý udala nepravdivé informace, přitom jsem vše uvedla poctivě, na tuto výzvu jsem nereagovala, a asi za týden mně někdo telefonem upozornil ,že mám u nich pohledávku 4 900,.¨ a jestliže to neuhradím pošlou na mně exekutora ,prosím poraďte co mám dělat, já myslím že na to nemají právo a někdo od nich to takhle zkouší, vždyť, na to aby poslaly hned exekutora ,musí to proběhnout soudem a na soudním rozhodnutí Vám přeci dají vědět ne? Děkuji za radu Blažena
Naposledy upravil blažena dne 20 led 2011 15:02, celkově upraveno 1
Zpět na Černá listina - od koho nebrat půjčku, nebo úvěr Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků |
|